Kliniek Strandwal



 

Afdelingsassistent – Helpende - Forensische kliniek – Heiloo


2024-192

Voor de forensische kliniek De Strandwal in Heiloo zijn we op zoek naar een afdelingsassistent. Heb jij een VMBO-opleiding in de zorg, of ben je helpende? maak je makkelijk contact en ben je van nature goed in organiseren en regelen? Dan zijn wij op zoek naar jou voor 12 tot 18 uur per week. Wil je ons team versterken? Solliciteer dan nu!

Waar ga je werken?

De Forensische Psychiatrische Afdeling (FPA) biedt klinische behandeling aan cliënten met psychiatrische problematiek die een juridische maatregel opgelegd hebben gekregen. Naast de straf die ze moeten uitzitten, krijgen ze bij de forensische kliniek training en therapie om stapsgewijs terug te keren in de maatschappij.

De FPA heeft klinieken aan de Hooge Venne en de Strandwal op het Landgoed Willibrordus in Heiloo. Op locatie Strandwal 2 beschikken we over een gesloten unit voor opname en diagnostiek, een gesloten afdeling voor besloten en gestructureerd verblijf en een besloten unit waar gedragsverandering en het voorbereiden voor uitstroom op de voorgrond staan.

In totaal is er plek voor 24 cliënten. Het team bestaat uit ongeveer 25 collega’s met verschillende disciplines. Daarnaast wordt samengewerkt met verschillende externe partijen zoals de reclassering, penitentiaire inrichting en TBS kliniek.

GGZ NHN is bezig met een gloednieuwe aanbouw voor de forensische kliniek. Dat betekent dat jij binnenkort kan werken in een moderne, nieuwe omgeving. Kijk hier voor meer info over deze verbouwing:

Benieuwd naar de Strandwal 2? Kijk hier voor een kijkje op deze locatie:

Wat ga je doen

Als afdelingsassistent ondersteun je het team in de dagelijkse werkzaamheden. Denk hierbij aan het zorgen voor een schone leef- en werkomgeving en het bestellen van de boodschappen. Ook zorg je ervoor dat de HACCP, risico-inventarisatie voor voedingsmiddelen, goed wordt uitgevoerd.

Je bent veel aanwezig op de afdeling, waardoor je ook contact hebt met onze cliënten. Je bent het eerste aanspreekpunt als het gaat om voeding en benodigdheden voor de afdeling.  

Voor deze functie is het belangrijk dat je werkt op maandag, woensdag en vrijdagochtend.

Wie ben jij?

Voor deze functie zoeken we iemand met een positieve instelling. Je bent van nature opgeruimd en schoon, en vindt het fijn hiervoor de handen uit de mouwen te steken. Een harde eis voor deze functie is een VMBO-diploma richting de zorg of MBO 2 opleiding helpende. Het is fijn als je al ervaring hebt in de psychiatrie of zorg.

Helaas is een niet-zorggerelateerde opleiding niet voldoende voor deze functie. Maar geen zorgen! Er zijn diverse opleidingsmogelijkheden voor een carrière in de GGZ. Bekijk deze opties eens:

https://www.ggz-nhn.nl/website/werkenbij/Opleidingen-en-stages/Opleidingsplekken

Wat wij bieden

Wij gaan graag met jou in gesprek over jouw ideale baan. Laat ons weten wat voor jou belangrijk is en wij kijken samen naar de mogelijkheden.

De arbeidsvoorwaarden zijn geregeld in de CAO Geestelijke Gezondheidszorg.

  • Salaris: FWG 25 Maximaal € 2.870,- bruto per maand
  • Eindejaarsuitkering van 8,33% en vakantietoeslag 8%
  • Meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden (o.a. fiets- en sportplan)
  • 166 vakantie uren en 35 LFB uren per jaar op basis van fulltime dienstverband
  • Mogelijkheid om deel te nemen aan collectieve ziektekostenverzekering
  • Goede pensioenregeling met werkgeversbijdrage van 50%
  • Onbeperkt toegang tot het digitale opleidingsaanbod op ons Centrale Leerplatform
  • Toegang tot de FIT-academy waar medewerkers kennis en expertise delen
  • Een dienstverband voor onbepaalde tijd

Informatie

Ben je enthousiast? Reageer dan direct op deze vacature! Heb je twijfels of wil je meer weten? Dan kan je altijd vrijblijvend mailen, bellen of whatsappen met Irene Vos via I.vos@ggz-nhn.nl of 06-82 53 21 60. 

Diversiteit & Inclusiviteit

Bij GGZ NHN zetten wij ons dagelijks in voor een inclusieve samenleving en het bestrijden van stigma. Een belangrijke voorwaarde hiervoor is dat wij zelf een diverse en inclusieve organisatie zijn. Of het nu gaat om psychische kwetsbaarheid, culturele identiteit, seksuele geaardheid, gender, kleur of lichamelijke gesteldheid; bij GGZ NHN voelt iedere cliënt, iedere medewerker en iedere bezoeker zich welkom, gewaardeerd en volwaardig. Graag zien wij deze rijkheid aan verschillende identiteiten ook terug in onze collega’s, zo ook voor deze functie. Wij nodigen iedereen van harte uit om contact op te nemen als je denkt dat deze functie jou op het lijf geschreven is.

Over GGZ Noord-Holland Noord

Wij zijn 2200 mensen die allen op eigen wijze bijdragen aan betere geestelijke gezondheidszorg voor onze klanten. GGZ Noord-Holland-Noord bestaat ondertussen zo’n 90 jaar en houdt zich vanaf oprichting al bezig met vermaatschappelijking van de GGZ en het ontwikkelen van allerhande nieuwe methoden. Dat wij bekend staan als innovatieve GGZ maakt ons trots, maar niet lui. Er is immers nog zoveel te verbeteren in de nationale en internationale geestelijke gezondheidszorg. 

 
 

Solliciteren ]   [ Afdrukken ]   [ Tip een vriend(in) ]
Regio:
Noord-Holland

Vacaturetype / functietype:
Vast contract, onbepaalde tijd

Werkuren:
Parttime

Werkdagen:
Dag

Locatie:
Heiloo



Contactpersonen:
Irene Vos
tel.: 0682532160

Bedrijfspagina:
http://www.ggz-nhn.nl