GGZ Noord Holland Noord



 

Plaatsvervangend opleider psychiatrie


2024-243

Wij zoeken een inspirerende en kundige psychiater als plaatsvervangend opleider psychiatrie (8 uur per week) om onze succesvolle opleiding voort te zetten en te verbeteren. Bij GGZ NHN bieden we een positief gewaardeerd leerklimaat voor 16 aios, met mogelijkheden tot specialisatie in verschillende profielen. Als opleider geef je zowel praktisch als theoretisch onderwijs, begeleid je aios en werk je aan een veilig en innovatief opleidingsklimaat. Interesse? Solliciteer nu!

Waar ga je werken?

Met de wisseling van de wacht komend najaar zoeken we een nieuwe plaatsvervangend opleider psychiatrie voor 8 uur per week. Wij zijn op zoek naar een kundige, stimulerende en inspirerende psychiater die samen met de opleider en het kernteam van de opleiding onze goedlopende opleiding voortzet en verder tot bloei brengt.

Het leerklimaat bij GGZ NHN wordt positief gewaardeerd door onze artsen in opleiding tot psychiater. Al jarenlang beoordelen zij de inhoud, de sfeer en de organisatie van de opleiding als goed. Daar zijn wij trots op.

Actueel worden 16 aios (incl. 1 aios klinische geriatrie) opgeleid. Alle verplichte stages zijn beschikbaar, en ook de specialisatie in de profielen kinder- en jeugdpsychiatrie en ouderenpsychiatrie is mogelijk. Het profiel forensische psychiatrie is in ontwikkeling. De aios worden in de volle breedte van het vak opgeleid, mede door de organisatie van de ambulante psychiatrie in wijkgerichte ggz-teams. Er is goede samenwerking met de afdeling onderzoek en de opleidingen voor psychologen.

De plaatsvervangend opleider psychiatrie valt organisatorisch onder de raad van bestuur.

Wat ga je doen?

Jouw grootste drijfveer is het opleiden van artsen tot kundige en wetenschappelijk georiënteerde psychiaters die klaar zijn voor hun onmisbare bijdrage aan de toekomst van de ggz. Je stopt je energie in het voortzetten en uitbouwen van een kwalitatief hoogwaardige psychiateropleiding waarin ruimte is voor wetenschappelijke of beleidsmatige ontwikkeling. Je geeft op inspirerende wijze inhoud aan de opleiding, die je samen met een kernteam aanstuurt. Je verzorgt zowel praktisch als theoretisch onderwijs en begeleidt opleidelingen op postacademisch niveau.

Je zorgt voor een veilig opleidingsklimaat. Dat zien we als een belangrijke voorwaarde om goed te kunnen leren. Jij begeleidt de aios gedurende het gehele opleidingstraject. De interne verbinding met de andere opleiders, maar ook buiten de organisatie draagt bij aan het opleidingsklimaat.

Wie zoeken we?

Als plaatsvervangend opleider ben je inspirerend en enthousiasmerend en heb je sterke communicatieve en sociale vaardigheden. Samenwerken en verbinden is een andere kwaliteit die we belangrijk vinden voor een opleider. Ook heb je oog voor het evenwicht tussen de belangen van de opleiding en die van de organisatie. Daarbij vinden wij onderstaande van belang:

  • Je bent minimaal 3 jaar BIG-geregistreerd als psychiater en bij voorkeur gepromoveerd met een wetenschappelijke grondhouding
  • Jouw werkgebied is de volwassenpsychiatrie
  • Je bent een bevlogen psychiater. Ervaring met opleiden is een pre
  • Je stimuleert innovatie en zoekt naar oplossingen die ten goede komen aan ons bestaansrecht: de ontwikkeling en het herstel van onze cliënten
  • Je hebt een stevige en onderbouwde visie op de ontwikkelingen in de geestelijke gezondheidszorg en kan de gevolgen voor de opleiding vertalen naar de (leer)praktijk
  • Je hebt een breed netwerk, zowel regionaal als landelijk en je hebt een werkstijl die bijdraagt aan een werk- en opleidingsklimaat waarin deskundigheid als medisch specialist, verbinding, maatschappelijke betrokkenheid en leiderschap centraal staan.

Bij twijfel moedigen we je aan om toch te solliciteren, ook als je niet aan alle bovenstaande eisen voldoet.

Wat wij bieden

Wij gaan graag met jou in gesprek over jouw ideale baan. Laat ons weten wat voor jou belangrijk is en wij kijken samen naar de mogelijkheden.

De arbeidsvoorwaarden zijn geregeld in de CAO Geestelijke Gezondheidszorg.

  • Salaris: FWG AMS  Maximaal €10.376 ,- bruto per maand, met daarbij een toeslag van 10%
  • Eindejaarsuitkering van 8,33% en vakantietoeslag 8%
  • Meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden (o.a. fiets- en sportplan)
  • 166 vakantie uren en 35 LFB uren per jaar op basis van fulltime dienstverband
  • Mogelijkheid om deel te nemen aan collectieve ziektekostenverzekering
  • Goede pensioenregeling met werkgeversbijdrage van 50%
  • Onbeperkt toegang tot het digitale opleidingsaanbod op ons Centrale Leerplatform
  • Toegang tot de FIT-academy waar medewerkers kennis en expertise delen
  • Een dienstverband voor onbepaalde tijd

Informatie

Meer informatie over de functie is te verkrijgen bij Ingeborg Lindhout, beoogd opleider psychiatrie via 06 23961234 of i.lindhout@ggz-nhn.nl. I.v.m. vakantie is Ingeborg afwezig tot eind augustus. Heb je ondertussen een dringende vraag over deze vacature? Neem dan contact op met één van de leden van het kernteam; Gaby Cappabianca, Willemijn Veenboer of Tjarda de Man.

Wij ontvangen jouw sollicitatie en CV graag vóór 31 augustus. De gesprekken vinden in september 2024 plaats. Een assessment kan onderdeel uitmaken van de procedure en referenties worden opgevraagd.

Diversiteit & Inclusiviteit

Bij GGZ NHN zetten wij ons dagelijks in voor een inclusieve samenleving en het bestrijden van stigma. Een belangrijke voorwaarde hiervoor is dat wij zelf een diverse en inclusieve organisatie zijn. Of het nu gaat om psychische kwetsbaarheid, culturele identiteit, seksuele geaardheid, gender, kleur of lichamelijke gesteldheid; bij GGZ NHN voelt iedere cliënt, iedere medewerker en iedere bezoeker zich welkom, gewaardeerd en volwaardig. Graag zien wij deze rijkheid aan verschillende identiteiten ook terug in onze collega’s, zo ook voor deze functie. Wij nodigen iedereen van harte uit om contact op te nemen als je denkt dat deze functie jou op het lijf geschreven is.

 
 

Solliciteren ]   [ Afdrukken ]   [ Tip een vriend(in) ]
Regio:
Noord-Holland

Locatie:
Noord-Holland



Contactpersonen:
Ingeborg Lindhout
tel.: 06-101 628 55

Bedrijfspagina:
http://www.ggz-nhn.nl