Maatwerk Groen



 

Begeleider - groenvoorziening - Maatwerk – Heiloo


2024-249

Kom werken bij Maatwerk Groenvoorziening op landgoed Willibrordus! In deze rol van 36 uur per week help je cliënten met groen werkzaamheden, stel je persoonlijke doelen op en ondersteun je het herstelproces. Heb jij een MBO4 diploma, ervaring met groen of hovenier skills en een coachende houding? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Waar ga je werken?

Maatwerk Groenvoorziening is onderdeel van Maatwerk Heiloo, gelegen op landgoed Willibrordus. Hier doen we verschillende groenwerkzaamheden, zoals aanleg en onderhoud van tuinen, zowel op het landgoed als op andere plekken.

Bij Maatwerk helpen we mensen hun talenten te ontdekken en te gebruiken. Ze vinden hier sociale contacten, structuur en een zinvolle dagbesteding. We maken samen unieke producten en leveren diensten. Enthousiasme, samenwerking en ondernemerschap zijn hierbij belangrijk.

Wat ga je doen?

Samen met je collega's en onder leiding van een teamleider zorg je voor een veilige, uitdagende en stimulerende omgeving. Je hebt aandacht voor zowel het individu als de groep. Je helpt de cliënten met hun werk, geeft richtlijnen en bewaakt de kwaliteit van het werk. Samen met de cliënt stel je persoonlijke doelen op, die regelmatig worden geëvalueerd om het herstelproces te ondersteunen. Daarnaast kun je goed uitleg geven over veilig omgaan met gereedschap en begeleidt de cliënten hierbij.

Naast je werk bij Maatwerk Groenvoorziening kun je, als het nodig is, ook werken bij andere onderdelen van Maatwerk Heiloo en op locaties in andere gemeenten.

Wie ben jij?

Voor deze functie zoeken we iemand met een passie voor werken met mensen én groen. Je hebt een coachende houding, bent stressbestendig en weerbaar. Je hebt een sterke motivatie om anderen te begeleiden en te ondersteunen. Daarbij is het belangrijk dat je beschikt over;

  • een afgeronde, relevante opleiding op MBO4 niveau
  • kennis en ervaring in het begeleiden van mensen met een psychische kwetsbaarheid of bent bereid dit te leren
  • kennis en ervaring in aanleg en onderhoud in de groenvoorziening of bent bereid dit te leren

Wat wij bieden

Wij gaan graag met jou in gesprek over jouw ideale baan. Laat ons weten wat voor jou belangrijk is en wij kijken samen naar de mogelijkheden.

De arbeidsvoorwaarden zijn geregeld in de CAO Geestelijke Gezondheidszorg.

  • Salaris tussen FWG 40 en 45, afhankelijk van ervaring en opleiding. Maximaal €3863,- bruto per maand
  • Eindejaarsuitkering van 8,33% en vakantietoeslag 8%
  • Meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden (o.a. fiets- en sportplan)
  • 166 vakantie uren en 35 LFB uren per jaar op basis van fulltime dienstverband
  • Mogelijkheid om deel te nemen aan collectieve ziektekostenverzekering
  • Goede pensioenregeling met werkgeversbijdrage van 50%
  • Onbeperkt toegang tot het digitale opleidingsaanbod op ons Centrale Leerplatform
  • Toegang tot de FIT-academy waar medewerkers kennis en expertise delen
  • Een dienstverband voor bepaalde tijd met uitzicht op een contract voor onbepaalde tijd, voor 36 uur per week

Informatie

Ben je enthousiast, reageer dan direct op deze vacature! Heb je twijfels, wil je meer weten of bijvoorbeeld een dagje meelopen? Dan kan je altijd vrijblijvend mailen, bellen of whatsappen met Mark Mulder via 06-12770074.

Diversiteit & Inclusiviteit

Bij GGZ NHN zetten wij ons dagelijks in voor een inclusieve samenleving en het bestrijden van stigma. Een belangrijke voorwaarde hiervoor is dat wij zelf een diverse en inclusieve organisatie zijn. Of het nu gaat om psychische kwetsbaarheid, culturele identiteit, seksuele geaardheid, gender, kleur of lichamelijke gesteldheid; bij GGZ NHN voelt iedere cliënt, iedere medewerker en iedere bezoeker zich welkom, gewaardeerd en volwaardig. Graag zien wij deze rijkheid aan verschillende identiteiten ook terug in onze collega’s, zo ook voor deze functie. Wij nodigen iedereen van harte uit om contact op te nemen als je denkt dat deze functie jou op het lijf geschreven is.

Over GGZ Noord-Holland Noord

Wij zijn 2200 mensen die allen op eigen wijze bijdragen aan betere geestelijke gezondheidszorg voor onze klanten. GGZ Noord-Holland-Noord bestaat ondertussen zo’n 90 jaar en houdt zich vanaf oprichting al bezig met vermaatschappelijking van de GGZ en het ontwikkelen van allerhande nieuwe methoden. Dat wij bekend staan als innovatieve GGZ maakt ons trots, maar niet lui. Er is immers nog zoveel te verbeteren in de nationale en internationale geestelijke gezondheidszorg.

 
 

Solliciteren ]   [ Afdrukken ]   [ Tip een vriend(in) ]
Regio:
Noord-Holland

Vacaturetype / functietype:
Bepaalde tijd

Werkuren:
Fulltime

Werkdagen:
Dag

Locatie:
Heiloo



Contactpersonen:
Mark Mulder
tel.: 06-12770074

Bedrijfspagina:
http://www.ggz-nhn.nl