Digiteam



 

GZ Psycholoog/Psychotherapeut – Online team GGZ-NHN


2024-258

Ben jij een bevlogen GZ Psycholoog en/of Psychotherapeut en werk je graag online ? GGZ Noord-Holland-Noord zoekt versterking voor ons dynamische online SGGZ team. Bij ons krijg je de kans om cliënten met complexe problematiek op weg naar herstel te helpen vanuit huis of een GGZ NHN locatie bij jou in de buurt. Interesse? Lees verder en ontdek hoe jij kunt bijdragen aan herstelgerichte zorg bij GGZ NHN!

Online behandeling bij GGZ NHN

GGZ NHN maakt het voor cliënten mogelijk om ook via onlinebehandeling aan herstel te werken. Via een beveiligde beeldverbinding is er direct contact,  in combinatie met ondersteunende e-health toepassingen. Hierdoor heeft de client meer regie over het eigen herstel.

Online behandeling is volledig vergelijkbaar met behandeling op locatie, inclusief mogelijke opschaling als er een crisis dreigt. Ervaringsdeskundigheid heeft een belangrijke plek in het herstelplan. Wij werken fasegericht, van samen begrijpen wat er aan de hand is, goed op weg en op naar herstel zonder zorg.

Wat ga je doen?

Als GZ-psycholoog of psychotherapeut verricht je intakes, diagnostiek, indicatiestelling en adviesgesprekken. Je voert zelf (groeps-) behandelingen uit en als regiebehandelaar kun je behandelingen van een masterpsychologen begeleiden. Je neemt deel aan multidisciplinaire cliënt overleggen en hebt een actieve bijdrage in kennisuitbreiding, samenwerking en ontwikkeling van zorg binnen het team.

Je werkt volledig online vanuit de plek die jou het best past, via onze beveiligde systemen.

Wie ben jij?

Je haalt plezier uit het geven van behandeling en je zet je met enthousiasme in voor jouw cliënten, team en de organisatie. Je hebt ervaring met en/of bent gemotiveerd om  online te behandelen. Je deelt onze visie waarin herstel en herstel ondersteunende zorg belangrijke pijlers zijn. Je werkt 20-36 uur, naar eigen keuze. 

Voor deze functie is het belangrijk dat je BIG geregistreerd Gezondheidszorg Psycholoog of Psychotherapeut bent en een AGB code hebt. Een recente VOG is verplicht.

Wat wij bieden

Wij gaan graag met jou in gesprek over jouw ideale baan. Laat ons weten wat voor jou belangrijk is en wij kijken samen naar de mogelijkheden.

De arbeidsvoorwaarden zijn geregeld in de CAO Geestelijke Gezondheidszorg.

  • Salaris: FWG 65 of 70, afhankelijk van opleiding. Maximaal €7419,- bruto per maand
  • Eindejaarsuitkering van 8,33% en vakantietoeslag 8%
  • Meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden (o.a. fiets- en sportplan)
  • 166 vakantie uren en 35 LFB uren per jaar op basis van fulltime dienstverband
  • Mogelijkheid om deel te nemen aan collectieve ziektekostenverzekering
  • Goede pensioenregeling met werkgeversbijdrage van 50%
  • Onbeperkt toegang tot het digitale opleidingsaanbod op ons Centrale Leerplatform
  • Toegang tot de FIT-academy waar medewerkers kennis en expertise delen
  • Een dienstverband voor onbepaalde tijd

Informatie

Ben je enthousiast, reageer dan direct op deze vacature! Heb je twijfels, wil je meer weten of bijvoorbeeld een dagje meelopen? Dan kan je altijd vrijblijvend mailen, bellen of whatsappen met Marty Dijkstra, manager 100% online SGGZ team en psychotherapeut, m.dijkstra@ggz-nhn.nl of 06 53513347

Diversiteit & Inclusiviteit

Bij GGZ NHN vinden we  een inclusieve samenleving en het bestrijden van stigma belangrijk. Dat willen wij zelf ook laten zien door een diverse en inclusieve organisatie te zijn. Of het nu gaat om psychische kwetsbaarheid, culturele identiteit, seksuele geaardheid, gender, kleur of lichamelijke gesteldheid; bij GGZ NHN voelt iedere cliënt, iedere medewerker en iedere bezoeker zich welkom, gewaardeerd en volwaardig. Deze rijkheid aan verschillende identiteiten zien we  graag bij onze collega’s, zo ook voor deze functie. Wij nodigen je van harte uit om contact op te nemen als je denkt dat deze functie jou op het lijf geschreven is.

Over GGZ Noord-Holland Noord

Wij zijn 2200 mensen die allen op eigen wijze bijdragen aan betere geestelijke gezondheidszorg voor onze klanten. GGZ Noord-Holland-Noord bestaat ondertussen zo’n 90 jaar en houdt zich vanaf oprichting al bezig met vermaatschappelijking van de GGZ en het ontwikkelen van allerhande nieuwe methoden. Dat wij bekend staan als innovatieve GGZ maakt ons trots, maar niet lui. Er is immers nog zoveel te verbeteren in de nationale en internationale geestelijke gezondheidszorg.

 
 

Solliciteren ]   [ Afdrukken ]   [ Tip een vriend(in) ]
Regio:
Noord-Holland

Vacaturetype / functietype:
Vast contract, onbepaalde tijd

Werkuren:
Fulltime

Werkdagen:
Dag

Locatie:
Noord-Holland



Contactpersonen:
Marty Dijkstra
tel.: 06 53513347

Bedrijfspagina:
http://www.ggz-nhn.nl