Kliniek West-Friesland



 

Agoog –High & Intensive Care Kliniek - Hoorn


2024-284

Ben jij een agogisch werker met passie voor het begeleiden van cliënten? Bij de HIC in Hoorn kom je terecht in een dynamische omgeving waar geen dag hetzelfde is. Samen met je collega's zorg je ervoor dat cliënten de zorg en ondersteuning krijgen die ze nodig hebben. Enthousiast geworden? Bekijk de rondleiding en ontdek onze afdeling!

Waar ga je werken?

De HIC in Hoorn is een levendige plek waar cliënten gemiddeld 3 weken verblijven. Bij ons is geen dag hetzelfde; er gebeurd altijd weer iets nieuws. We werken zorgvuldig, snel en als team. Zo helpen we iedereen die door een moeilijke periode gaat.

Benieuwd hoe onze afdeling eruitziet? Verpleegkundige Marijke geeft een rondleiding door de opnamekliniek:

Werken op de HIC

Samen met het team begeleid je cliënten met uiteenlopende psychiatrisch  kwetsbaarheden. Mensen zitten in hun moeilijkste fase van hun leven en hebben daar intensieve begeleiding bij nodig. Je helpt cliënten met persoonlijke verzorging en zorgt voor de uitvoering van het behandelplan. Kwaliteit van zorg hebben wij erg hoog zitten.

Jouw takenpakket op een rij:

  • Zorgen voor een nauwkeurige en gedegen uitvoering van het behandelplan
  • Bijdragen aan verbeteringen en vernieuwingen van de kwaliteit van zorg
  • Je neemt deel aan het rooster met wisselende diensten. Weekenden, feestdagen en dag-, avond- en nachtdiensten zijn geen probleem voor jou.
  • Je onderhoudt contact met ambulant en met familie/naasten
  • Nauwe samenwerking met collega`s.

Laat ons vooral weten wat voor jou belangrijk is en we kijken samen naar de mogelijkheden.

Wie ben jij?

Wij zoeken iemand met een relevant MBO diploma niveau 4 (bijvoorbeeld MBO SPW). Je hebt affiniteit  met de doelgroep, je staat sterk in je schoenen en je hebt een flinke dosis humor.

Verder is het belangrijk dat je geen bezwaar hebt tegen een vaccinatie Hepatitis B en kun je een Verklaring Omtrent Gedrag geven. Heb je deze niet? Geen probleem! Dan vragen wij er een voor je aan tijdens de indiensttredingsprocedure.

Dit krijg je van ons:

De arbeidsvoorwaarden zijn geregeld in de CAO Geestelijke Gezondheidszorg en hier valt onder:

  • Salaris: FWG 45 Maximaal €3863,- bruto per maand
  • Eindejaarsuitkering van 8,33% en vakantietoeslag 8%
  • Meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden (o.a. fiets- en sportplan)
  • 166 vakantie uren en 35 LFB uren per jaar op basis van fulltime dienstverband
  • Mogelijkheid om deel te nemen aan collectieve ziektekostenverzekering
  • Goede pensioenregeling met werkgeversbijdrage van 50%
  • Een dienstverband voor onbepaalde tijd, voor minimaal 32 uur per week

Ben je enthousiast?

Solliciteer dan direct op deze vacature! Heb je twijfels en zou je eerst meer willen weten over de functie of bijvoorbeeld een dagje meelopen? Dan kun je altijd mailen, bellen of whatsappen met Jennifer Smit, teamleider op de HIC (06-51021740).

Diversiteit & Inclusiviteit

Bij GGZ NHN zetten wij ons dagelijks in voor een inclusieve samenleving en het bestrijden van stigma. Een belangrijke voorwaarde hiervoor is dat wij zelf een diverse en inclusieve organisatie zijn. Of het nu gaat om psychische kwetsbaarheid, culturele identiteit, seksuele geaardheid, gender, kleur of lichamelijke gesteldheid; bij GGZ NHN voelt iedere cliënt, iedere medewerker en iedere bezoeker zich welkom, gewaardeerd en volwaardig. Graag zien wij deze rijkheid aan verschillende identiteiten ook terug in onze collega’s, zo ook voor deze functie. Wij nodigen iedereen van harte uit om contact op te nemen als je denkt dat deze functie jou op het lijf geschreven is.

 
 

Solliciteren ]   [ Afdrukken ]   [ Tip een vriend(in) ]
Regio:
Noord-Holland

Vacaturetype / functietype:
Vast contract, onbepaalde tijd

Werkuren:
Parttime

Werkdagen:
Wisselende diensten

Locatie:
Hoorn e.o.



Contactpersonen:
Jennifer Smit
tel.: 06-51021740

Bedrijfspagina:
http://www.ggz-nhn.nl