ICT, Zorgapplicaties en Services



 

Functioneel applicatiebeheerder


2024-287

Ben jij een ervaren functioneel applicatiebeheerder met een technische achtergrond en passie voor procesoptimalisatie? Heb je ervaring met EPD-applicaties en technische interfaces, maar geniet je ook van het contact met eindgebruikers en softwareleveranciers? Combineer je graag beheer- en supporttaken met projectwerk en werk je graag in teamverband? Lees dan verder!

Waar ga je werken?

De afdeling Informatisering en Automatisering (I&A) bestaat uit circa 30 personen, en maakt deel uit van de dienst Bedrijfsvoering. De afdeling staat bekend om haar servicegerichte dienstverlening en innovatieve ICT-oplossingen voor 2.200 gebruikers. De afdeling is gevestigd in Heerhugowaard. Samen met alle I&A medewerkers werken wij aan het blijven verbeteren van de tevredenheid van onze interne en externe klanten. Ons team heeft door de jaren heen een solide reputatie opgebouwd waar we trots op zijn en die we voortdurend proberen te verbeteren. De afdeling I&A positioneert zich vooral als kennis- en regieorganisatie. Dit sluit goed aan bij de ambities van GGZ Noord-Holland-Noord (GGZ NHN). GGZ NHN heeft de afgelopen jaren al veel gedaan aan het digitaliseren van zowel het behandelaanbod en de bedrijfsprocessen. Ook is er een ruim digitaal scholingsaanbod. Hierdoor zijn de voorwaarden voor een opschaling van digitale toepassingen goed geregeld. De focus voor de komende jaren ligt op het vergroten en optimaliseren van het gebruik van bestaande en nieuwe applicaties en het bieden van adequate ondersteuning voor zowel medewerkers als cliënten.

Door meer werk, mutaties in het personeelsbestand en het herverdelen van taken hebben we binnen de groep Beheer en ondersteuning Zorgapplicaties een vacature voor een functioneel applicatie beheerder.

Wat ga je doen?

Je bent als functioneel applicatiebeheerder EPD het aanspreekpunt voor onze eindgebruikers, zoals hulpverleners en zorgsecretariaten, die werken met ons elektronisch patiëntendossier (EPD). Je ondersteunt hen bij het beantwoorden van functionele vragen en het oplossen van problemen, en je begeleidt hen bij het doorvoeren van updates en verbeteringen. Je neemt ook deel aan verschillende projecten om het zorg applicatielandschap te verbeteren of uit te breiden.

Ons zorg applicatielandschap omvat een groot aantal zorgapplicaties, die zowel op eigen servers als in de cloud draaien. Je staat in nauw contact met de eindgebruikers, via telefoon of via het ticketsysteem. Je zorgt voor het maken en bijhouden van instructies en handleidingen, en je geeft EPD (deel)trainingen aan (nieuwe) medewerkers. Je komt ook met voorstellen om de processen en/of de software te verbeteren, en je werkt deze uit in samenwerking met de technisch applicatiebeheerders. Je draagt actief bij aan verschillende projecten, zoals de invoering en koppeling van nieuwe zorgapplicaties, de overgang naar cloud versies of de aanpassing van bestaande applicaties aan de veranderende wet- en regelgeving. Kortom: een veelzijdige en boeiende functie in een ambitieus en vernieuwend team.

Wie ben jij?

Je bent een geduldige, communicatieve en stressbestendige persoon die graag optimale support levert en alles wil weten over onze applicaties. Je hebt ook ervaring met zorg ICT en ondersteuning aan eindgebruikers, of een vergelijkbare rol. Je kunt goed procesmatig denken en de werkprocessen en de applicaties snel doorgronden.

  • Je hebt een mbo-/hbo diploma of hbo werk- en denkniveau.
  • Je hebt ervaring als technisch of functioneel applicatiebeheerder of een soortgelijke rol.
  • Je hebt ruim technisch inzicht.
  • Je neemt initiatief, je stelt prioriteiten en je kan zelfstandig werken.
  • Je hebt een groot probleemoplossend en analytisch vermogen.
  • Je bent procesgericht en IT-vaardig.
  • Je hebt verantwoordelijkheidsgevoel en bent resultaatgericht.
  • Je hebt een projectmatige en samenwerkende instelling.
  • Je bent klant- en oplossingsgericht.
  • Je beschikt over flexibiliteit, daadkracht en doortastendheid.
  • Je bent bereid om regelmatig 's avonds vanuit huis te testen bij updates.
  • Je beschikt over humor en relativeringsvermogen.

Wat wij bieden

Wij gaan graag met jou in gesprek over jouw ideale baan. Laat ons weten wat voor jou belangrijk is en wij kijken samen naar de mogelijkheden.

De arbeidsvoorwaarden zijn geregeld in de CAO Geestelijke Gezondheidszorg.

  • Salaris: FWG 50 Maximaal €4.263 ,- bruto per maand
  • Een zelfstandige functie van 32-36 uur per week.
  • Eindejaarsuitkering van 8,33% en vakantietoeslag 8%
  • Meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden (o.a. fiets- en sportplan)
  • 166 vakantie uren en 35 LFB uren per jaar op basis van fulltime dienstverband
  • Mogelijkheid om deel te nemen aan collectieve ziektekostenverzekering
  • Goede pensioenregeling met werkgeversbijdrage van 50%
  • Onbeperkt toegang tot het digitale opleidingsaanbod op ons Centrale Leerplatform
  • Toegang tot de FIT-academy waar medewerkers kennis en expertise delen
  • Een dienstverband voor onbepaalde tijd, met een proefperiode van 2 maanden

Meer Informatie?

Neem dan contact op met Guido Hensbergen, Servicemanager Zorgapplicaties. Hij is te bereiken via telefoonnummer 072 - 5312321.

Diversiteit & Inclusiviteit

Bij GGZ NHN zetten wij ons dagelijks in voor een inclusieve samenleving en het bestrijden van stigma. Een belangrijke voorwaarde hiervoor is dat wij zelf een diverse en inclusieve organisatie zijn. Of het nu gaat om psychische kwetsbaarheid, culturele identiteit, seksuele geaardheid, gender, kleur of lichamelijke gesteldheid; bij GGZ NHN voelt iedere cliënt, iedere medewerker en iedere bezoeker zich welkom, gewaardeerd en volwaardig. Graag zien wij deze rijkheid aan verschillende identiteiten ook terug in onze collega’s, zo ook voor deze functie. Wij nodigen iedereen van harte uit om contact op te nemen als je denkt dat deze functie jou op het lijf geschreven is.

Over GGZ Noord-Holland-Noord

Wij zijn 2.200 mensen die allen op eigen wijze bijdragen aan betere geestelijke gezondheidszorg voor onze klanten. GGZ Noord-Holland-Noord bestaat ondertussen zo’n 85 jaar en houdt zich vanaf de oprichting al bezig met vermaatschappelijking van de GGZ en het ontwikkelen van allerhande nieuwe methoden. Dat wij bekend staan als innovatieve GGZ maakt ons trots, maar niet lui. Er is immers nog zoveel te verbeteren in de nationale en internationale geestelijke gezondheidszorg.

 
 

Solliciteren ]   [ Afdrukken ]   [ Tip een vriend(in) ]
Regio:
Noord-Holland

Vacaturetype / functietype:
Vast contract, onbepaalde tijd

Werkuren:
Parttime

Werkdagen:
Dag

Locatie:
Heerhugowaard



Contactpersonen:
Guido Hensbergen
tel.: 072 - 5312321

Bedrijfspagina:
http://www.ggz-nhn.nl