Beschermd wonen Den Helder



 

Teamleider- Beschermd Wonen - Den Helder


2024-289

Ben jij een coachende leider die een verschil wil maken? Als teamleider bij de beschermde woonvorm Den Helder zorg je voor optimale begeleiding en ondersteuning van zowel je team als de bewoners. Sluit je aan bij ons enthousiaste team en draag je bij aan hoogwaardige zorg voor onze cliënten! We zoeken iemand voor maximaal 28 uur.

Waar ga je werken?

De beschermde woonvorm bevindt zich in Den Helder  en biedt huisvesting aan 26 bewoners. De woonvorm biedt een beschermd woonmilieu voor cliënten met ernstige psychiatrische aandoeningen en kenmerken van kwetsbaarheid, die behandeld worden binnen GGZ-NHN. De cliënten wonen in ruime, geclusterde appartementen. In een van deze appartementen is het kantoor voor medewerkers gevestigd, en er is een gemeenschappelijke ruimte waar de cliënten samen kunnen eten.

Het multidisciplinaire team bestaat uit een teamleider, woonbegeleiders, woonondersteuners en een activiteitenbegeleider. Dit  enthousiaste team coördineert samen de zorg en onderhoudt contact met de familie en/of naasten van de cliënt. Behandeling wordt geboden door het GGZ team in Den Helder

 Wij geloven dat samenwerking tot grote resultaten leidt, zowel binnen het team als met externe partijen.

Wat ga je doen?

Als teamleider bied je coachend leiderschap aan je team, waarbij je ervoor zorgt dat je collega's optimaal kunnen functioneren. Je past je leiderschapsstijl aan op basis van de ontwikkelingsfase van zowel het team als de individuele medewerkers, en stimuleert hun groei. Jij creëert de voorwaarden die nodig zijn om onze cliënten hoogwaardige begeleiding en behandeling te kunnen bieden.

  • Je stuurt processen en het team aan
  • Je draagt bij aan de beleidsontwikkeling en implementatie in het team
  • Je zorgt voor een goede personeelsplanning
  • Je coacht het team en de individuele collega’s en stuurt bij waar nodig
  • Je overlegt met de manager over de resultaten

Wie ben jij?

Voor deze functie zoeken we iemand die het overzicht heeft over zowel zorginhoudelijke processen als over team dynamische processen. Je bent een verbinder en je hebt een positieve insteek. Je staat dichtbij de werkvloer en hebt ook een ruimere visie op het werk. Daarbij ben je:

  • Iemand die uitdagingen niet uit de weg gaat en kan aanpakken en doorpakken
  • Iemand die sensitief is in relaties op teamniveau en op organisatieniveau
  • Iemand die het als een uitdaging ziet telkens weer een stapje beter te worden
  • Iemand die stevig in de schoenen staat,
  • Iemand die alle collega’s in het team kan laten groeien

 

Wat wij bieden

Wij gaan graag met jou in gesprek over jouw ideale baan. Laat ons weten wat voor jou belangrijk is en wij kijken samen naar de mogelijkheden.  De arbeidsvoorwaarden zijn geregeld in de CAO Geestelijke Gezondheidszorg.

  • Salaris: FWG 55 Maximaal € 4.785,- bruto per maand
  • Eindejaarsuitkering van 8,33% en vakantietoeslag 8%
  • Meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden (o.a. fiets- en sportplan)
  • 166 vakantie uren en 35 LFB uren per jaar op basis van fulltime dienstverband
  • Mogelijkheid om deel te nemen aan collectieve ziektekostenverzekering
  • Goede pensioenregeling met werkgeversbijdrage van 50%
  • Onbeperkt toegang tot het digitale opleidingsaanbod op ons Centrale Leerplatform
  • Toegang tot de FIT-academy waar medewerkers kennis en expertise delen
  • Een dienstverband voor onbepaalde tijd voor maximaal 28 uur per week

Informatie

Ben je enthousiast, reageer dan direct op deze vacature! Heb je twijfels, wil je meer weten of bijvoorbeeld een dagje meelopen? Dan kan je altijd vrijblijvend contact opnemen met Jessica Russchenberg teamleider a.i., tel 06 33027943.

Diversiteit & Inclusiviteit

Bij GGZ NHN zetten wij ons dagelijks in voor een inclusieve samenleving en het bestrijden van stigma. Een belangrijke voorwaarde hiervoor is dat wij zelf een diverse en inclusieve organisatie zijn. Of het nu gaat om psychische kwetsbaarheid, culturele identiteit, seksuele geaardheid, gender, kleur of lichamelijke gesteldheid; bij GGZ NHN voelt iedere cliënt, iedere medewerker en iedere bezoeker zich welkom, gewaardeerd en volwaardig. Graag zien wij deze rijkheid aan verschillende identiteiten ook terug in onze collega’s, zo ook voor deze functie. Wij nodigen iedereen van harte uit om contact op te nemen als je denkt dat deze functie jou op het lijf geschreven is.

Over GGZ Noord-Holland Noord

Wij zijn 2200 mensen die allen op eigen wijze bijdragen aan betere geestelijke gezondheidszorg voor onze klanten. GGZ Noord-Holland-Noord bestaat ondertussen zo’n 90 jaar en houdt zich vanaf oprichting al bezig met vermaatschappelijking van de GGZ en het ontwikkelen van allerhande nieuwe methoden. Dat wij bekend staan als innovatieve GGZ maakt ons trots, maar niet lui. Er is immers nog zoveel te verbeteren in de nationale en internationale geestelijke gezondheidszorg.

 
 

Solliciteren ]   [ Afdrukken ]   [ Tip een vriend(in) ]
Regio:
Noord-Holland

Vacaturetype / functietype:
Vast contract, onbepaalde tijd

Werkuren:
Parttime

Werkdagen:
Dag

Locatie:
Den Helder e.o.



Contactpersonen:
Jessica Russchenberg
mobiel: 06-33027943

Sandra van Staalduinen
mobiel: 06-30189886

Bedrijfspagina:
http://www.ggz-nhn.nl