Heerhugowaard



 

Medewerker Support


2024-291

Ben jij een IT-professional die graag op verschillende locaties werkt en complexe problemen oplost? Zoek je naar spannende technische uitdagingen in een maatschappelijk relevante en vernieuwende werkomgeving? Wil je jezelf verder ontwikkelen en je voor langere tijd verbinden aan een mooie en betekenisvolle organisatie? Hou je van een gevarieerde baan en ben je een echte teamspeler? Lees dan snel verder!

Waar ga je werken?

De afdeling Informatisering en Automatisering (I&A) bestaat uit circa 30 personen, en maakt deel uit van de dienst Bedrijfsvoering. De afdeling staat bekend om haar servicegerichte dienstverlening en innovatieve ICT-oplossingen voor 2.200 gebruikers. De afdeling is gevestigd in Heerhugowaard. Samen met alle I&A medewerkers werken wij aan het blijven verbeteren van de tevredenheid van onze interne en externe klanten. Ons team heeft door de jaren heen een solide reputatie opgebouwd waar we trots op zijn en die we voortdurend proberen te verbeteren. De afdeling I&A positioneert zich vooral als kennis- en regieorganisatie. Dit sluit goed aan bij de ambities van GGZ Noord-Holland-Noord (GGZ NHN). GGZ NHN heeft de afgelopen jaren al veel gedaan aan het digitaliseren van zowel het behandelaanbod alsmede de bedrijfsprocessen. Ook is er een ruim digitaal scholingsaanbod. Hierdoor zijn de voorwaarden voor een opschaling van digitale toepassingen goed geregeld. De focus voor de komende jaren ligt op het vergroten en optimaliseren van het gebruik van bestaande en nieuwe applicaties en het bieden van adequate ondersteuning voor zowel medewerkers als cliënten.

Wat ga je doen?

De Support Medewerker biedt tweedelijns ondersteuning aan GGZ NHN medewerkers met vragen over automatisering en telefonie. Je werkt in een team van vijf, verantwoordelijk voor gebruikersondersteuning. Taken omvatten het installeren, verplaatsen, innemen en vervangen van werkplekken en hardware, evenals incidentbeheer. Je registreert status en voortgang nauwkeurig in het systeem. Als supportmedewerker verbeter je de IT-dienstverlening binnen GGZ Noord-Holland-Noord.

Wie ben jij?

De ideale kandidaat is geduldig, sterk in communicatie en een echte teamspeler. Je hebt de drive om de ICT binnen de organisatie up-to-date en veilig te houden en blijft daarom op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in je vakgebied. Een goed gevoel voor humor en relativeringsvermogen zijn ook belangrijk.

  • Mbo-diploma vereist
  • Ambitie om te leren en te investeren in ons complexe IT-applicatielandschap
  • Initiatief nemen, verantwoordelijkheidsgevoel en prioriteiten stellen behoren tot je sterke punten
  • Je geniet ervan problemen te analyseren en op te lossen
  • Vertrouwd met de Microsoft suite, inclusief Intune
  • In het bezit van een rijbewijs
  • Ervaring in een vergelijkbare functie

Wat wij bieden

Wij gaan graag met jou in gesprek over jouw ideale baan. Laat ons weten wat voor jou belangrijk is en wij kijken samen naar de mogelijkheden.

De arbeidsvoorwaarden zijn geregeld in de CAO Geestelijke Gezondheidszorg.

  • Salaris: FWG 45 Maximaal € 3863 ,- bruto per maand
  • Eindejaarsuitkering van 8,33% en vakantietoeslag 8%
  • Meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden (o.a. fiets- en sportplan)
  • 166 vakantie uren en 35 LFB uren per jaar op basis van fulltime dienstverband
  • Mogelijkheid om deel te nemen aan collectieve ziektekostenverzekering
  • Goede pensioenregeling met werkgeversbijdrage van 50%
  • Onbeperkt toegang tot het digitale opleidingsaanbod op ons Centrale Leerplatform
  • Toegang tot de FIT-academy waar medewerkers kennis en expertise delen
  • Een dienstverband voor onbepaalde tijd

Informatie

Ben je enthousiast, reageer dan direct op deze vacature! Heb je twijfels of wil je meer weten? Dan kan je altijd vrijblijvend contact opnemen met Rob van Dongen, Servicemanager ICT. Hij is te bereiken via mail rob.vandongen@ggz-nhn.nl

Diversiteit & Inclusiviteit

Bij GGZ NHN zetten wij ons dagelijks in voor een inclusieve samenleving en het bestrijden van stigma. Een belangrijke voorwaarde hiervoor is dat wij zelf een diverse en inclusieve organisatie zijn. Of het nu gaat om psychische kwetsbaarheid, culturele identiteit, seksuele geaardheid, gender, kleur of lichamelijke gesteldheid; bij GGZ NHN voelt iedere cliënt, iedere medewerker en iedere bezoeker zich welkom, gewaardeerd en volwaardig. Graag zien wij deze rijkheid aan verschillende identiteiten ook terug in onze collega’s, zo ook voor deze functie. Wij nodigen iedereen van harte uit om contact op te nemen als je denkt dat deze functie jou op het lijf geschreven is.

Over GGZ Noord-Holland Noord

Wij zijn 2200 mensen die allen op eigen wijze bijdragen aan betere geestelijke gezondheidszorg voor onze klanten. GGZ Noord-Holland-Noord bestaat ondertussen zo’n 90 jaar en houdt zich vanaf oprichting al bezig met vermaatschappelijking van de GGZ en het ontwikkelen van allerhande nieuwe methoden. Dat wij bekend staan als innovatieve GGZ maakt ons trots, maar niet lui. Er is immers nog zoveel te verbeteren in de nationale en internationale geestelijke gezondheidszorg.

 
 

Solliciteren ]   [ Afdrukken ]   [ Tip een vriend(in) ]
Regio:
Noord-Holland

Vacaturetype / functietype:
Vast contract, onbepaalde tijd

Werkuren:
Fulltime

Werkdagen:
Dag

Locatie:
Heerhugowaard



Contactpersonen:
Rob van Dongen

Bedrijfspagina:
http://www.ggz-nhn.nl