Maatschappelijk en Specialistisch



 

Manager divisie Maatschappelijk en Specialistisch – GGZ Noord-Holland-Noord


2024-297

Ben jij op zoek naar een betekenisvolle managementfunctie in de specialistische geestelijke gezondheidszorg? Wil jij bijdragen aan het herstel van cliënten in de regio West-Friesland? Dan hebben wij de perfecte baan voor jou als manager bij GGZ Noord-Holland-Noord!

Waar ga je werken?

GGZ Noord-Holland-Noord is landelijk koploper als het gaat om vernieuwing van de geestelijke gezondheidszorg. Wij zijn een moderne, herstelgerichte organisatie die aansluit bij de wensen en mogelijkheden van mensen met een ernstige psychiatrische en psychische kwetsbaarheid. Wij vinden het belangrijk dat onze cliënten blijven deelnemen aan de maatschappij en dichtbij huis geholpen worden. Dit doen wij vanuit onze visie ‘beter worden doe je thuis’.

In deze functie werk je voor de divisie Maatschappelijk en Specialistisch. De divisie biedt specialistische ambulante behandelingen, arbeidsmatige dagbesteding, ervaringsdeskundigheid en langerdurend verblijf. De specialistische en herstelgerichte ggz-teams vormen het ambulante hart van de organisatie. De teams werken outreachend en multidisciplinair, zodat alle expertise die een cliënt nodig heeft aanwezig is. De divisie wordt aangestuurd door twee directeuren, Marina Verwijs en Volkan Yildirim.

De teams in West-Friesland bestaan uit betrokken collega's en er heerst een goede sfeer. Inhoudelijk is er veel ruimte voor initiatief en de teams staan open voor verbetering en innovatie.

Wat ga je doen?

Het zorgdragen voor een gezonde bedrijfsvoering, een prettige teamsfeer en goede samenwerking binnen je teams is één van je primaire taken.

Je geeft uitvoering aan de gezamenlijk ontwikkelde plannen, passend bij onze strategische doelen.

De regio West-Friesland kent vijf ambulante GGZ-teams en twee gespecialiseerde regio-teams (persoonlijkheidsstoornissen en ouderen met psychische problemen), verdeeld over de gemeenten Enkhuizen, Hoorn, Medemblik, Stede Broec, Drechterland, Koggenland en Opmeer. Al deze gemeenten kennen hun eigen uitdagingen en kansen maar hebben ook veel gemeen. Naast het bieden van goede en passende zorg zal de nadruk de komende jaren dan ook liggen op het verstevigen van de samenwerking met huisartsen, praktijkondersteuners en andere zorgaanbieders, gemeenten en woningbouwcorporaties.

Je doet dit samen met een collega-manager en twee teamleider(s) in opleiding tot manager. Je draagt bij aan de ontwikkeling en scholing van de teamleider(s) in opleiding tot manager en je bent eerste aanspreekpunt voor een aantal ambulante teams in de regio.

Je maakt deel uit van het MT van de divisie, dat bestaat uit 11 managers. Samen met hen werk je aan de kwaliteit van zorg, het operationaliseren van beleid en denk je mee over tactische en financiële ontwikkelingen in de regio. Je bent inzetbaar als projectleider of procesbegeleider en kunt de divisie vertegenwoordigen in externe contacten met (keten)partners. In je functie word je ondersteund door diverse stafdiensten.

In deze functie draai je ook mee in de bereikbaarheidsdiensten van de managers.

Wie ben jij?

De manager die wij zoeken heeft leidinggevende ervaring en beschikt over kennis, opgedaan in de GGZ-sector. Je hebt minimaal HBO werk- en denkniveau en een zorg gerelateerde managementopleiding.

Je hebt een coachend stijl, kunt duidelijkheid en koers scheppen. Je bent in staat te werken binnen samenwerkingsverbanden en kunt hierbinnen snel komen tot concrete doelen. Je bent transparant in je keuzes en besluiten en draagt bij aan een prettige teamcultuur in het MT. Je hebt energie en werkt met plezier aan onze doelen.

Wij bieden

De arbeidsvoorwaarden zijn geregeld in de CAO Geestelijke Gezondheidszorg. Een ervaren manager wordt ingeschaald in FWG 65, maximaal € 6.264,-- per maand.

Voor deze functie zoeken we een collega voor minimaal 32 uur en maximaal 36 uur. De werktijden kunnen in overleg worden ingevuld en (gedeeltelijk) thuiswerken is bespreekbaar.

Daarbij bieden wij:

  • Een eindejaarsuitkering en vakantietoeslag.
  • Een meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden (o.a. fiets- en sportplan).
  • 166 vakantie uren en 35 LFB uren per jaar op basis van fulltime dienstverband (36 uur per week)
  • Een jaarlijks balansbudget van € 500,- bruto (op basis van 36 uur per week) welke ingezet kan worden voor opleiding, inkopen van extra verlofuren of uitbetaling als loon.
  • De mogelijkheid om deel te nemen aan collectieve ziektekostenverzekering.
  • Een goede pensioenregeling met werkgeversbijdrage van 50%.
  • Onbeperkt toegang tot het digitale opleidingsaanbod op ons Centrale Leerplatform

Ben je enthousiast maar heb je toch nog vragen?

Neem contact op met Marina Verwijs, directeur van de divisie M&S op 06 –83521596. Zij staat je graag te woord.

Wil je solliciteren? Leuk! We ontvangen jouw motivatiebrief en cv graag uiterlijk 3 oktober 2024.

Procedure

Het selectietraject begint met een eerste selectieronde waarin je spreekt met twee commissies. Deze gesprekken zijn op 8 oktober. Het inwinnen van referenties is onderdeel van ons aannamebeleid.

Diversiteit & Inclusie

Bij GGZ NHN zetten wij ons dagelijks in voor een inclusieve samenleving en het bestrijden van stigma. Een belangrijke voorwaarde hiervoor is dat wij zelf een diverse en inclusieve organisatie zijn. Of het nu gaat om psychische kwetsbaarheid, culturele identiteit, seksuele geaardheid, gender, kleur of lichamelijke gesteldheid; bij GGZ NHN voelt iedere cliënt, iedere medewerker en iedere bezoeker zich welkom, gewaardeerd en volwaardig. Graag zien wij deze rijkheid aan verschillende identiteiten ook terug in onze collega’s, zo ook voor deze functie. Wij nodigen iedereen van harte uit om contact op te nemen als je denkt dat deze functie jou op het lijf geschreven is.

 

 
 

Solliciteren ]   [ Afdrukken ]   [ Tip een vriend(in) ]
Regio:
Noord-Holland

Vacaturetype / functietype:
Vast contract, onbepaalde tijd

Werkuren:
Fulltime

Werkdagen:
Dag

Locatie:
Hoorn e.o.



Contactpersonen:
Marina Verwijs
tel.: 06 –83521596

Bedrijfspagina:
http://www.ggz-nhn.nl