Maatschappelijk en Specialistisch



 

Manager Langerdurend Verblijf, divisie Maatschappelijk en Specialistisch – GGZ Noord-Holland-Noord


2024-298

GGZ Noord-Holland-Noord zoekt een manager voor de afdeling beschermd wonen van het onderdeel Langerdurend Verblijf. In deze uitdagende rol ben je leidinggevende van teamleiders. Zij werken op meerdere locaties en samen met hen draag je bij aan het welzijn van cliënten met psychiatrische aandoeningen. Je wordt onderdeel van een dynamisch managementteam en hebt een cruciale rol in de uitvoering van onze jaarplandoelen. Heb jij een coachende stijl en een duidelijke visie? Dan zoeken wij jou!

Waar ga je werken?

GGZ Noord-Holland-Noord is landelijk koploper als het gaat om vernieuwing van de geestelijke gezondheidszorg. Wij zijn een moderne, herstelgerichte organisatie die aansluit bij de wensen en mogelijkheden van mensen met een ernstige psychiatrische en psychische kwetsbaarheid.

In deze functie werk je in een management-duo als manager voor het onderdeel Langerdurend Verblijf van de divisie Maatschappelijk en Specialistisch. Dit onderdeel omvat Beschermd Wonen en Klinisch Verblijf. Voor Beschermd Wonen geldt dat zelfstandig wonen voor cliënten soms niet mogelijk is en kan er gebruik gemaakt worden van deze woonvorm. In Heiloo, Alkmaar, Heerhugowaard, Schagen en Den Helder zijn hiervoor locaties. Hier begeleiden en behandelen wij cliënten met een ernstige psychiatrische aandoening, waarbij o.a. ook verslavingsproblematiek regelmatig voorkomt.

Wat ga je doen?

Als manager geef je leiding aan de teamleiders van verschillende locaties binnen het Langerdurend Verblijf. Jouw kerntaken zijn het zorgen voor een gezonde bedrijfsvoering, het bevorderen van een positieve teamsfeer en het waarborgen van een veilige en prettige samenwerking binnen de teams. Daarnaast ondersteun je collega’s bij verbeter- en veranderprojecten en voer je gezamenlijk ontwikkelde plannen uit die passen bij onze strategische doelen.

Je maakt deel uit van het managementteam van de divisie, bestaande uit 11 managers. Samen werken jullie aan de zorgkwaliteit, beleidsuitvoering en tactische en financiële ontwikkelingen in de regio. Ook kun je optreden als projectleider of procesbegeleider en de divisie vertegenwoordigen bij externe partners. De divisie staat onder leiding van twee directeuren, Marina Verwijs en Volkan Yildirim.

In deze functie draai je ook mee in de bereikbaarheidsdiensten van de managers.

Wie ben jij?

We zoeken een manager met leidinggevende ervaring en kennis van de GGZ-sector. Je beschikt over minimaal HBO werk- en denkniveau en hebt een zorg gerelateerde managementopleiding afgerond.

Je hebt een coachende stijl, kunt duidelijkheid en richting geven en weet binnen samenwerkingsverbanden snel concrete doelen te bereiken. Transparantie in keuzes en besluiten is voor jou vanzelfsprekend, en je draagt actief bij aan een positieve teamcultuur in het managementteam. Daarnaast ben je energiek en werk je met plezier aan het realiseren van onze doelen.

Wij bieden

 De arbeidsvoorwaarden zijn geregeld in de CAO Geestelijke Gezondheidszorg. Een ervaren manager wordt ingeschaald in FWG 65, maximaal € 6.264,-- per maand.

Voor deze functie zoeken we een collega voor minimaal 32 uur en maximaal 36 uur. De werktijden kunnen in overleg worden ingevuld en (gedeeltelijk) thuiswerken is bespreekbaar.

Daarbij bieden wij:

  • Een eindejaarsuitkering en vakantietoeslag.
  • Een meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden (o.a. fiets- en sportplan).
  • 166 vakantie uren en 35 LFB uren per jaar op basis van fulltime dienstverband (36 uur per week)
  • Een jaarlijks balansbudget van € 500,-- bruto (op basis van 36 uur per week) welke ingezet kan worden voor opleiding, inkopen van extra verlofuren of uitbetaling als loon.
  • De mogelijkheid om deel te nemen aan collectieve ziektekostenverzekering.
  • Een goede pensioenregeling met werkgeversbijdrage van 50%.
  • Onbeperkt toegang tot het digitale opleidingsaanbod op ons Centrale Leerplatform

Ben je enthousiast maar heb je toch nog vragen?

Neem contact op met Marina Verwijs, directeur van de divisie M&S op 06 –83521596. Zij staat je graag te woord.

Wil je solliciteren? Leuk! We ontvangen jouw motivatiebrief en cv graag uiterlijk 3 oktober 2024.

Procedure

Het selectietraject begint met een eerste selectieronde waarin je spreekt met twee commissies. Deze gesprekken zijn op 8 oktober. Het inwinnen van referenties is onderdeel van ons aannamebeleid.

Diversiteit & Inclusie

Bij GGZ NHN zetten wij ons dagelijks in voor een inclusieve samenleving en het bestrijden van stigma. Een belangrijke voorwaarde hiervoor is dat wij zelf een diverse en inclusieve organisatie zijn. Of het nu gaat om psychische kwetsbaarheid, culturele identiteit, seksuele geaardheid, gender, kleur of lichamelijke gesteldheid; bij GGZ NHN voelt iedere cliënt, iedere medewerker en iedere bezoeker zich welkom, gewaardeerd en volwaardig. Graag zien wij deze rijkheid aan verschillende identiteiten ook terug in onze collega’s, zo ook voor deze functie. Wij nodigen iedereen van harte uit om contact op te nemen als je denkt dat deze functie jou op het lijf geschreven is.

 
 

Solliciteren ]   [ Afdrukken ]   [ Tip een vriend(in) ]
Regio:
Noord-Holland

Vacaturetype / functietype:
Vast contract, onbepaalde tijd

Werkuren:
Fulltime

Werkdagen:
Dag

Locatie:
Noord-Holland



Contactpersonen:
Marina Verwijs
tel.: 06 –83521596

Bedrijfspagina:
http://www.ggz-nhn.nl