Beschermd Wonen Mauritskade



 

Agoog – Beschermd wonen Mauritskade – Alkmaar


2024-304

Wil jij in een gezellig en zorgzaam team werken waarbij je ouderen ondersteunt in het zelfstandig wonen? Ben jij voor 24 uur beschikbaar en wil je rondom het centrum Alkmaar werken? Neem dan contact met ons op! We informeren je graag naar de mogelijkheden.

Waar ga je werken?

De beschermde woonvorm De Mauritskade is gelegen in het centrum van Alkmaar. Er wonen totaal 24 mensen, in grote en nieuwe appartementen, die je als woonbegeleider samen met de woonondersteuners ondersteunt in het dagelijks leven.

Het multidisciplinaire team van de woonvorm bestaat uit een teamleider, woonbegeleiders, woonondersteuners, verpleegkundig specialist, psychiater en activiteiten begeleider. Het team kenmerkt zich als een enthousiast en zelfsturend team. Samen coördineren wij de zorg en onderhouden contact met de familie en/of naasten van de cliënt. We zijn er van overtuigd dat je door samen te werken veel kunt bereiken. Dat geldt niet alleen binnen het team, maar ook voor de samenwerking met externe partijen.

Wat ga je doen?

In deze functie geef je vorm aan de dagelijkse begeleiding van de cliënt begeleiding en bied je ondersteuning in de dagelijkse activiteiten. Om de behandeling zo goed mogelijk te laten verlopen onderhoud je nauwe contacten met de cliënt, wijkteam, familie en jouw team, maar ook met hulpverleners van andere organisaties. Je hebt wisselende diensten: ook in de weekenden, maar geen nachtdiensten.

In het kort:

  • Je verleent zorg, verzorging en (psycho-) begeleiding in zorgsituaties met beperkte complexiteit
  • Je biedt begeleiding en steun in de dagelijkse activiteiten van cliënten.
  • Je stelt samen met de cliënt een woonbegeleidingsplan op, naar zijn/haar behoefte.

Wie ben jij?

Wij vinden inzicht en een zekere mate van zelfstandigheid dan ook erg belangrijk in de dagelijkse zorg van onze cliënten. We stellen ons flexibel op in de cliëntenzorg en naar elkaar. Relativeren is erg waardevol, zowel in ons werkveld als in ons team.

Daarnaast is het belangrijk dat:

  • Je in het bezit bent van een agogisch MBO- 4 diploma (SPW) of HBO- diploma (Social Work), MWD of SPH
  • Je goede contactuele vaardigheden hebt en je bewust bent van je verbale- en non-verbale communicatie
  • Voor het uitoefenen van de functie ben je gevaccineerd of heb je geen bezwaar tegen vaccinatie Hepatitis B. Je beschikt over een actuele VOG die niet ouder is dan drie maanden op het moment dat je in dienst komt of er wordt er een aangevraagd.

Wat wij bieden

De arbeidsvoorwaarden zijn geregeld in de CAO Geestelijke Gezondheidszorg.

  • Salaris: FWG 45 Maximaal €3863  ,- bruto per maand bij een vast dienstverband
  • Eindejaarsuitkering van 8,33% en vakantietoeslag 8%
  • Meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden (o.a. fiets- en sportplan)
  • 166 vakantie uren en 35 LFB uren per jaar op basis van fulltime dienstverband
  • Mogelijkheid om deel te nemen aan collectieve ziektekostenverzekering
  • Goede pensioenregeling met werkgeversbijdrage van 50%
  • Onbeperkt toegang tot het digitale opleidingsaanbod op ons Centrale Leerplatform
  • Toegang tot de FIT-academy waar medewerkers kennis en expertise delen
  • Een dienstverband voor onbepaalde tijd

Informatie

Ben je enthousiast, reageer dan direct op deze vacature! We nodigen je ook graag uit om een dagje bij ons mee te lopen. Voor vragen kan je altijd vrijblijvend bellen met Tess Klaver via 06-23789342.

Van 20-09 t/m 13-10 is Tess met vakantie. In die periode kan je voor vragen contact opnemen met Irmin Bijlsma via 06-51201106.

Diversiteit & Inclusiviteit

Bij GGZ NHN zetten wij ons dagelijks in voor een inclusieve samenleving en het bestrijden van stigma. Een belangrijke voorwaarde hiervoor is dat wij zelf een diverse en inclusieve organisatie zijn. Of het nu gaat om psychische kwetsbaarheid, culturele identiteit, seksuele geaardheid, gender, kleur of lichamelijke gesteldheid; bij GGZ NHN voelt iedere cliënt, iedere medewerker en iedere bezoeker zich welkom, gewaardeerd en volwaardig. Graag zien wij deze rijkheid aan verschillende identiteiten ook terug in onze collega’s, zo ook voor deze functie. Wij nodigen iedereen van harte uit om contact op te nemen als je denkt dat deze functie jou op het lijf geschreven is.

Over GGZ Noord-Holland Noord

Wij zijn 2200 mensen die allen op eigen wijze bijdragen aan betere geestelijke gezondheidszorg voor onze klanten. GGZ Noord-Holland-Noord bestaat ondertussen zo’n 90 jaar en houdt zich vanaf oprichting al bezig met vermaatschappelijking van de GGZ en het ontwikkelen van allerhande nieuwe methoden. Dat wij bekend staan als innovatieve GGZ maakt ons trots, maar niet lui. Er is immers nog zoveel te verbeteren in de nationale en internationale geestelijke gezondheidszorg.

 
 

Solliciteren ]   [ Afdrukken ]   [ Tip een vriend(in) ]
Regio:
Noord-Holland

Vacaturetype / functietype:
Vast contract, onbepaalde tijd

Werkuren:
Parttime

Werkdagen:
Wisselende diensten

Locatie:
Alkmaar e.o.



Contactpersonen:
Tess Klaver
tel.: 06-23789342

Bedrijfspagina:
http://www.ggz-nhn.nl